Info

Project 3D is het bedrijf van Sven Quasters en is opgericht in september 2009. Reeds 18 jaar ben ik voltijds architect-assistent. Een belangrijk onderdeel van mijn beroep bestaat uit het maken van 3D visualisaties van projecten en voorwerpen. Werken met 3D is een veelzijdige en complexe bezigheid en vereist daarom een professionele aanpak.

Met behulp van de computer kan men een digitale afbeelding uit een 3-dimensioneel model genereren. Dit proces heet "renderen". Het model is een beschrijving van de objecten en de eigenschappen ervan; het geheel in een strikt gedefiniƫerde taal of datastructuur. Deze laatste bevat informatie over de geometrie, de belichting, de schaduw, enz...

Project 3D staat in voor het maken van statische beelden van uw project. Door mijn achtergrond en kennis van diverse materialen en technieken, ben ik in staat om hoogwaardige en kwalitatieve visualisaties af te leveren. De digitale wereld staat echter niet stil. Omdat Project 3D al deze evoluties op de voet volgt, kan ik steeds uitpakken met de nieuwste technieken en kwalitatiever werk afleveren.

U bent nog niet zeker van de materiaalkeuze of het uiterlijk van uw ontwerp, dan kan u via een visualisatie de verschillende opties bekijken. Kortom, de variaties in de virtuele wereld zijn oneindig.