Werkwijze

Offerte

Wenst u een prijsofferte te ontvangen? Bezorg mij de digitale plannen van uw project, een korte omschrijving, en eventueel een overzicht van uw wensen. De prijs wordt bepaald door de grootte en complexiteit van uw project. U kan ten allen tijde materialen of camerastandpunten wijzigen, dit is inbegrepen in de kostprijs. De beelden worden steeds aangeleverd in hoge resolutie, voor uitzonderlijk hoge resoluties wordt er een bijkomende vergoeding gevraagd. Als u tijdens het afwerkingsproces nog belangrijke wijzigingen wenst door te voeren aan het 3D-model, dan kan hier ook een bijkomende vergoeding voor gevraagd worden.

3D-model

Het 3D-model wordt opgebouwd volgens de ontvangen grondplannen, doorsnedes en gevelaanzichten. Na elke fase worden een paar beelden aan u bezorgt, hierdoor kan u de vorderingen volgen en het model bijsturen waar nodig. In de afwerkingsfase, worden materialen toegevoegd aan het model. Elk materiaal wordt realistisch bepaald door zijn verschillende uitgebreide eigenschappen. De belichting wordt ook bepaald. Zo kan u kiezen uit dag en/of nachtbeelden, verschillende types van zonlicht op verschillende momenten (seizoenen), en kunstmatig licht.

Afwerking

Kleuren, materialen, belichting, details,… worden verder uitgewerkt. Het geheel vormt een realistisch computer gegenereerd beeld. Door nabewerking in een fotobewerkingsprogramma bekomt men fotorealistische beelden. Indien de situatie het toelaat, kunnen de 3D beelden ingewerkt worden in een foto van de bouwplaats. Op deze manier bekomt men nog meer realistische beelden.